Blog

Sorry! My blogs are in Dutch.

Introductie

Hallo! Van harte welkom op mijn website en bij mijn eerste blog.

In dit eerste blog zal ik mij even voorstellen. Ik ben Chantal Nederstigt, bouwjaar 1976 en ik woon in Rhoon, vlakbij Rotterdam.

Toen ik zo'n 25 jaar oud was, kreeg ik interesse in reizen. Het liefst buiten Europa. Ik was destijds single en reisde (tijdens vakanties) samen met een vriendin de hele wereld over: India, Vietnam, Cuba, Tanzania en nog veel meer landen. Ik vond het leuk om de herinneringen aan deze reizen levend te houden en maakte daarom foto's met een simpele compact-camera. Blijkbaar deed ik dit best aardig, want ik kreeg steevast het commentaar dat ik meer met fotografie zou moeten doen, omdat ik er wel oog voor had.

 

In 2009 ontmoette ik Vincent, mijn huidige partner. Hij was en is gepassioneerd hobbyfotograaf en heeft mij aangestoken met het fotografievirus. Eerst fotografeerde ik nog eigenwijs met de vertrouwde compact-camera, en in 2013 heb ik mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht, een Nikon D3100. En toen was het hek van de dam. We fotograferen bijna elk weekend. We doen modellenshoots, verkennen urbex-locaties om de schoonheid van verval in beeld te brengen of maken een flinke wandeling door de stad. Uiteraard reizen we nog veel en de camera gaat altijd mee.

En nu dus mijn eigen website.
Ik hoop dat ik je anders kan laten kijken naar de wereld, met mijn foto's van "people, places and more".

Welkom bij Channed Images.