Blog

Sorry! My blogs are in Dutch.

Madness

Jaarlijks op de 1e zondag in juli organiseert Urban Photo Collective een landelijk 'Annual Event'. Dit jaar zat ik in de organisatie, samen met 6 collega-fotografen. Via de huurder van het Verolme terrein kregen we de unieke mogelijkheid om het event op deze schitterende locatie te organiseren. De voorbereidingen betekende een drukke periode, met een overlopende Facebook chat, maar wat een resultaat hebben we behaald!

Het thema dit jaar was Madness, met twee concepten 'Mad Max' en 'Madhatter'. Totaal tegenstrijdig, maar allebei zeer tot de verbeelding sprekend. Alle modellen, stylisten en visagisten hebben hun uiterste best gedaan om er een speciale dag van te maken. Totaal waren er 75 fotografen, 23 modellen en 4 visagisten aanwezig. 

De reacties waren geweldig en de foto's blijven maar binnen stromen. Zie voor meer foto's van allerlei fotografen mijn Pinterest bord.

Tot volgend jaar!