Blog

Sorry! My blogs are in Dutch.

Portretten in Sri Lanka

Zo, het is weer eens tijd de blog op mijn website een nieuw leven in te blazen.

In oktober vorig jaar heb ik een prachtige reis gemaakt naar Sri Lanka. De mooie natuur én de mensen zijn mij het meeste bij gebleven. Mijn indruk van de Sri Lankanen is dat het hard werkende mensen zijn. Het zijn vrolijke en vriendelijke mensen, soms zelfs een beetje te 'pleased to serve' voor ons als vrijgevochten onafhankelijke Nederlandse reizigers.

Daarnaast willen de meesten graag op de foto, wat heeft geresulteerd in een aantal portretten waar ik wel tevreden over ben. Deze wil ik graag met jullie delen!

Ik ben trouwens groot fan van de fotograaf Eric Lafforgue. Hij maakt voornamelijk portretten van de bevolking in allerlei verre landen. Het vibrante, kleurrijke en de perfecte focus op de ogen in zijn portretten spreekt mij zeer aan. Neem eens een kijkje op zijn website of flickr pagina.